Advertising:
Monday, February 10, 2014

16 store grove pølsehorn:


500 g. hvedemel

200 g. rugmel (eller anden grov melsort)

1/2 l. mælk

50 g. smør

25 g. gær

2 tsk. salt

2 tsk. sukker


Fyld:

1  1/2 dl. ketchup

1 dl. sød fransk sennep

8 gode pølser (som du halverer)


Æggestrygelse til pensling.


Smelt smørret og tilsæt mælken, når blandingen er lillefingervarm hældes den i en skål sammen med sukker, salt og gær. Rør gæren ud og tilsæt rugmel. Tilsæt hvedemelet og rør dejen godt sammen. Den vil være ret våd, men sådan skal den være. Stil den til hævning i 45 min. med et klæde over.


Drys mel på bordet og hæld dejen ud derpå. Ælt den godt igennem og tilsæt mere mel hvis den er for klistret.

Del dejen i to portioner og rul hver portion ud i en stor cirkel. Brug et pizzahjul eller en kniv til at dele hver cirkel i 8 trekanter.

Bland sød sennep og ketchup og smør lidt på hver trekant.

Læg en pølse på hvert stykke og rul sammen til en "croissant"


Lad pølsehornene hæve i ca. 45 min.

Tænd ovnen på 185 grader varmluft. Pensl hornene med æggestrygelse og drys evt. med sesamfrø eller andet drys.

Bages i ca. 20 min. eller til de er fine gyldne.

0 comments:

Post a Comment

 
09 10
2 PUT IMAGE TAGS HERE 3