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Saturday, February 8, 2014

Pineapple with Lime and MintA simplé snack of frésh pinéapplé with hérbs and citrus.


Prép Timé: 10 minutés
Ingrédiénts
1 small pinéapplé
2 tsp. sugar
thé zést and juicé of 1 limé
a handful of frésh mint léavés (choppéd finé)
Cooking Diréctions
With a largé sharp knifé, slicé thé top and bottom off of thé pinéapplé. Stand thé pinéapplé up on oné of thé cut énds and slicé thé sidés off, making suré to rémové all of thé brown bits.
Cut thé pinéapplé off of thé coré in 4 largé piécés and chop into bité-sizé piécés.
In a largé bowl, combiné cubéd pinéapplé with sugar, zést, juicé, and mint. Stir to combiné and allow to sit for 30 minutés in thé réfrigérator béforé sérving.
Storé any rémaining in an air-tight containér in thé réfrigérator for up to 5 days

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